28.8.2011 :: Závody agility v Přerově. Aneb kolik lidí a psů se vejde do jednoho auta :-)

28.08.2011 13:21

Ráno jsme se postupně na několika stanovištích naskládali do auta k Peťovi a Ivě a vyrazili směr Přerov. Složení naší výpravy bylo následující:

  • Peťa (řidič) a Agira (navigátor neboli GPeS)
  • Iva (navigátor neboli psovod) a Ema (PeS ... teda přesněji fena, tak trochu háravá)
  • Jana (psovod s jasným cílem - zaběhnout třetí A1 na výborně) a Ron (PES nasávající háravou fenu :-)
  • Dita (krkavčí matka, která zapůjčila dítě babičce, aby si po týdnu dovolené konečně odpočinula) a Sára (po týdnu nicnedělání až moc odpočinutý PeS toužící běžet kamkoliv, hlavně RYCHLE)

Z výše uvedeného popisu je zcela jasné, že jsme prostě přijeli vyhrát - jako vždycky :-))) No dobře tak buďme realisti - aspoň něco doběhnout... Ale tentokrát se to kupodivu i podařilo :-)

Ráno chvíli trvalo, než vystartoval první závodník. Údajně nějaké problémy s počítačem. Technika občas zradí, to by se dalo pochopit. Ovšem horší bylo, že závodníci do poslední chvíle nevěděli, kdy se mají chystat na start. Vesele se závodilo a startovní listina byla stále tajná, pro zvýšení efektu byli v otevřených závodech závodníci jednotlivýcha kategorií důkladně promícháni :-) Nakonec jsme se i té startovky dočkali a užili jsme si pěkný den na příjemných závodech s čerstvým občerstvením a točeným pivem.

A abych pořád nezamlouvala ty výsledky...
Open agility ... skóre 2:1 pro rozhodčí, doběhl jen Ron.
Zkoušky A1 ... Ron vycítil svou životní šanci, zvládl zkoušku na výbornou a vyhrál. HIP HIP HURÁ! A hudá do dvojek :-)
Zkoušky A2 ... Sára konečně doběhla zkoušku, dokonce na výbornou, odmítnutí má na svědomí špatně trénpvaný navigátor, který nestačí s dechem. Ema si bohužel u jedné z překážek nevšimla, že je šíslo z opačné strany. Musíme to potrénovat ;-)
Jumping ... to nejlepší na konec :-) Ron měl pocit, že už toho bylo dost a šel raději do auta. Zato Sára s Emou toho rozhodně ještě dost neměly! Odolaly všem nástrahám a obsadily krásné 2. a 4. místo.

Skoro bych si troufla tvrdit, že to byly letos naše (zatím) nejúspěšnější závody. Takže kdo se příští rok přidá? :-)))

:: video - Ronald :: video - Sára ::

ZÁVODY AGILITY BRIT CUP

28.8.2011, Přerov

Zúčastnili jsme se v hojné počtu troufala bych si říct i docela úspěšných závodu v Přerově Brit cup 2011. Konali se v neděli ... Pískala je Jaroslava Podmolová a opravdu si dala záležet parkúry byli opravdu krásné. První běh se mě ani Ditě až tak úplně nepoved zato Jana s Ronem doběhli na pěkném 13 místě.

Potom se běhali zkoušky to se Janě zadařilo a má splněno do 2. Jana s Ronem skončili na 1místě. Ditě se Sárou se také zadařilo skončili 4 s nejrychlejším časem. Já s Emou bohužel disc.

Poslední běh se poved jak nám s Emou tak Ditě se Sárou. Dita byla na 2. Místě a já s Emou na 4. Místě.

Iva a Ema

 

—————

Zpět