13.9.2011 :: Zase konec léta a zase výlet na Hradisko...

13.09.2011 13:14

Kdo se tento den vydal z Rožnova směrem na Hradisko, mohl pojmout podezření, že utekli psi z místního útulku. Nad termínem výletu jsme příliš dlouho nepřemýšleli s tím, že stejně nikdy nebudou mít čas všichni... Letošní účast ale předčila všechna očekávání, nakonec se vypravilo 14 lidí a 14 psů. Cestou jsme ještě potkali Brisca s paničkou, takže jsme se dostali na úctyhodných 15 + 15 :-)

Jediným malým zklamáním byla zavřená hospůdka přímo na Hradisku. Ale nenechali jsme si skazit náladu a vše si vynahradili dole pod kopcem :-) Výlet se opravdu vydařil - nikdo se nepopral, nikdo se neztratil a ještě ke všemu nás celé odpoledne provázelo příjemné slunečné počasí, jako by léto snad ani nekončilo...

:: fotky ::

Některá čísla mohou být zavádějicí - většina domácností našich členů poskytuje byt a stravu dvěma psům, ale ... Sandra vzala taťku a bráchu, Jana mamku, Lenka vzala Honzíka, Dita Vašíka (to se nám ten klub pěkně rozrůstá, co? :-) A naopak Ron a Nessie zústali doma. Takže konečné skóre bylo neuvěřitelně vyrovnané.

—————

Zpět