16. až 18.7.2010 :: Výcvikový víkend ve Frenštátě pod Radhoštěm

18.07.2010 14:01

16.-18.7.2010 - Proběhl "náš" výcvikový víkend ve Frenštátě pod Radhoštěm. Počasí bylo vskutku letní a trénink velmi výživný :-)

:: video od Jany ::

Proháněly nás Lucka Konečná a Lenka Svaková :-)

Na svojí první intenzivku jsem se opravdu těšila, i když mi bylo jasné, ža víc času strávím chytáním psa, než tréninkem.

Po příjezdu jsme se ubytovali (většina psů hned naskákala do postelí) a šli postavit parkur. Pak konečně došlo na trénink. S pokročilýma trénovala Lucka Konečná a s námi, co teprve začínáme, Lenka. Po našem tréninku jsem se šla podívat na ostatní. Snad někdy pochopím, jak se dokážou při všech těch otočkách nezamotat. =D Večer jsme chvíli pokecali a zalezli do posteli.

Druhý den jsme objevili splav. Horko už se nedalo vydržet, a tak jsme i se psy vyrazili směr voda. Lucka naše řádění shrnula jednou větou: Jako malé děti... po návratu jsme se usušili a opět se vrhli na trénink. Bouřka nás ale vyhnala dřív, než jsme se stihli pořádně rozjet. Večer jsme se pokoušeli domluvit s videem. Odmítalo spolupráci a při desátém pokusu o ztlumení zvuku se nikdo nevydržel nesmát. Konečně se podařilo a Lenka nám pustila MS v agility.

Poslední den nám trochu pršelo, ale to nás neodradilo od tréninku. Pak už byl čas uklidit překážky a jet domů. Snad si to někdy zopakujem.

Kája a a Nessie

—————

Zpět