11.9.2011 :: Vořiškiáda

11.09.2011 13:15

Na voříškiádu do Křenovic se vypravily Kája, Sandra a naše skoročlenka Kača. Ostudu holky neudělaly, dovezly i nějaké poháry... :-)

:: video ::

V neděli se naše podstatně početnější výprava rozjela do Křenovic. Nakonec náš cvičák "reprezentovalo" 5 psů a tři psovodi.
Ráno jsme se v klidu odprezentovali, našli si místo pod kladinou a za chvíli se začalo vystavovat. Jako první šla do kruhu Sandra s Bertíkem, který se sice vystavoval nádherně, ale přesto odešel z kruhu bez ocenění. Hned potom šla s Arnym, ale ani ten se bohužel neumístil. V Křenovicích jim prostě štěstí nepřálo. Hned potom jsme šli do kruhu s Kačou a našimi voříšky. Obě fenky se líbily a postoupily do užšího výběru. Já jsem pak rychle vyměnila psa a šla s Nessinkou. Nesska sice taky dál neprošla, ale udělala mi radost krásným vystavováním.

Pak nám pořadatelé dopřáli čas se nerušeně smažit (udělalo se totiž pěkné horko). Nakonec jsme se dočkali a začalo finále. Nakonec si Tina i Amálka odvezly poháry - Tina za 3. a Amálka za 2. místo. Já a Sandra jsme se vydaly k domovu, ale Kača zůstala na doprovodné soutěže. Určitě se jí to vyplatilo, protože Amálka si odvezla pohár za 2. místo v podobě psa a pána. Celkově byly Křenovice vydařená voříškiáda a příští rok určitě znova.

Kája, Nessie a Tina

—————

Zpět