22.5.2010 :: Ve Valašském Meziříčí se konaly dvojzkoušky agility

22.05.2010 14:10

Ve Valašském Meziříčí se konaly dvojzkoušky agility a my jsme samozřejmě nesměli chybět :-)

I když tentokrát byl fanklub mnohem větší, než počet závodníků z řad členů našeho klubu. Ale to je určitě jen dočasné :-) Jako tradičně se závodů zúčastnila Lenka (s novým příjmením a "starými" psy) a svou premiéru si odbyli Jana s Ronaldem. No a my ostatní jsme jen mlsně přihlíželi a potichu fandili :-)

A jak se holkám dařilo?
1. místo - Lenka + Roxi, 1. zkouška
2. místo - Jana + Ronald, 1. zkouška (Skvělý start závodní kariéry, tož jen tak dál ;-)
3. místo - Lenka + Roxi, 2. zkouška (Roxi se po parkuru žene jak střela. Důkazem budiž to, že když uklouzla někde v první části kladiny, tak díky setrvačkosti spadla až těsně před sestupnou zónou...)

:: fotky :: video - Ronald :: video - Roxi :: video - Tery ::

Článek od Jany...aneb "naše první závody :-)"

V předvečer jsem měla nervy. Strašné nervy. V duchu jsem sice věděla že o nic nejde a že nemůžu počítat s nějakým extra výkonem, přesto se mě zmocnila nervozita. Vydrhla jsem psa, nachytala věci a trochu mě to přešlo. Nastal den ,,D". Dorazili jsme tak tak. Proplétání se změtí budov by mohla být nová sportovní disciplína :-) Došli jsme, odevzdali výkoňák a šli se měřit. Naštěstí se moje obavy nenaplnily a opravdu jsme zústali v mediích. První prohlídka prvního prakuru. Uaah... Jelikož bylo všechno přizpůsobeno stavu trávníku, bylo to hodně jednoduché. Teda se to aspoň jevilo. Mohlo to být o dost složitější :-) Hned na 2. překážce jsem si ho zapomněla pohlídat. Uklouzl a seskočil mi z kladiny. Pak jsme běželi a běželi a další chyba. Náběh na slalom. Samozřejmě, že nepřibrzdil a proletěl ho, ale dál už makal a běžel co to šlo :-) K mému údivu se diskvalifikovalo hodně lidí a tak nás to posunulo na 2. místo. Byla jsem mile překvapena. Při dalším startu mi bylo hned na začátku jasné, že to skončí DIS. A taky se tak stalo. První odmítnutí na ačku mě ovšem překvapilo. Pak další jsem ho špatně pohlídala na skočce a před kruhem mi bylo už jasné, že končíme.
3x odmítnutí = diskvalifikace. Taková krásná rovnice :-) Dobře.

Musím však poděkovat Lence, že měla nervy nás pozorovat a všechno mi vysvětlit. S Roxinkou se jí dařilo a byla na 1. a 3. místě. S Terčou se jí moc nedařilo. Nevadí. I tak se na ně krásně koukalo. Už se těším na další závody :-)

Jana a Ronald

—————

Zpět