10.05.2012 :: Neoficiální závody agility "Hranická skočka".

10.05.2012 12:46

Hranice na Moravě jsou od nás coby kamenem dohodil (teda obrazně řečeno, žádného takového machra co by to zvládl zatím neznám) a tak se někteřé z nás nechali zlákat pěknými propozicemi. Konkrétně tedy vyrazila na závody Lenka s Roxi a s Terynkou, Iva se Storym a Dita se Sárou. Také jsme sebou měli několik fanoušků :-)

Nejprve nás čekal klasický běh agility. Poté nám rozhodčí na přání pořadatelů připravila běh jen ze samých skoček, trefně nazvaný žabákova cesta. A to nejlepší přišlo nakonec - Norníkovo bludiště, neboli tuneliáda. Jak se ukázalo, je tohle naše nejsilnější disciplína :-)

I přes nepříliš vydařené počasí byly závody velmi příjemné a díky našemu prostornému zelenému stanu nám vítr ani déšť nijak zvlášť nevadily. Pořadatelé nakonec naštěstí nedodrželi program, podle kterého se mělo končít asi tak o půl 9 a tak jsme se dočkali našich cen v celkem obvyklou dobu :-) A že jich teda bylo!

Soupis našich umístění:
Iva a Story (začátečníci): 1. místo Žabákova cesta, 1. místo Norníkovo bludiště, 3. místo Součet
Lenka a Tery (veteráni): 2. místo Agility, 3. místo Žabákova cesta, 1. místo Notníkovo bludiště, 2. místo Součet
Lenka a Roxi (pokročilí): 1. místo Žabákova cesta, 2. místo Notníkovo bludiště, 2. místo Součet
Dita a Sára (pokročilí): 1. místo Notníkovo bludiště (bylo to oproti ostatním trochu slabší, ale třeba to do příště doženem ;-)

:: video - Story :: video - Roxi (sestřih z květnových závodů) ::

—————

Zpět