10.9.2011 :: Neoficiální závody AgiDivošení v Loučkách

10.09.2011 13:17

Neoficiální závody AgiDivošení v Loučkách podruhé, tentokrát nás reprezentovali jen Kája a Peťa.

:: video :: fotky ::

Na minulém agidivošení se nám tak moc líbilo, že jsme v zaří, skoro bez tréninku, vyrazili na další. Peťa s Agirkou a já,tentokrát pro změnu s vlastními psy.

Parkury byly o něco těžší, ale ne nezaběhnutelné. Jako první jsem startovala s Tinkou v S. Běžela moc pěkně, jenže ke konci odběhla zkontrolovat Nessi, takže Disk. Přesto to ale stačilo na 13. místo z 17. Po meďácích se parkur přestavil na large. Jako první běžela Agirka. Bohužel si v půlce parkuru vzpomněla, že už ji to nebaví a odjela domů. Peťa to nakonec vzdal a odjel domů. Pak jsem běžela jumping s Nessou. Na začátku jsem spletla kurz a pak začala Nesska trochu blbnout a oběhla pár překážek a nakonec skončila s výsledkem 12. ze 14.

Pak jsme měli čas na oddych. Já se konečně uklidnila a na agility se už dost těšila. Trochu mě zarazilo, když na parkur nastěhovali i kladinu, ale tak nevadí, doufala jsem, že Tina nezklame. Kurz byl v podstatě jednoduchý. Jenže Tina už byla otravená a unavená a něběžela skoro vůbec, slalom jsme vzdaly rovnou a suveréně obsadily poslední místo. Pak jsem si šla rozcvičit Nessi. Byla pozorná a tak jsem se do toho zabrala, že jsem na start doletěla po 2 zavolání úprkem. Skočky byly snad ještě výš, takže mě vůbec nepřekvapuje, že je Nessie většinu oběhla. Na co jsem ale opravdu pyšná, je náš slalom, který se nám dost povedl. Áčko sjela Nesska po zadku, takže o zóně nemohla být řeč, no a pak už jsem se, štěstím bez sebe, že to mám za sebou, dopotácela do cíle. Ještě jsem šla krátce vychodit Ness a vyrazili jsme k domovu.

I přes naše krkolomné běhy jsem spokojená, protože psice běhaly s radostí a spolupracovaly. No a co víc od prvních závodů taky chtít,že?

Kája, Nessie a Tina

—————

Zpět