11.12.2011 :: Mikulášskovánoční klubové závody

11.12.2011 13:09

Abychom trošku odlehčili atmosféru našich seriózních tréninků, uspořádali jsme místo toho posledního letšního malé klubové závody.
Soutěžilo se v tématických disciplínách - Mikuláš ztratil plášť, Andělský rej, S čerty nejsou žerty a celé odpoledne zakončila Ježíškova tombola.
Všichni účastníci se s nástrahami připravených soutěží poprali velmi statečně, ochotně si oblékali kostýmy mikulášské i andělské, jen někteří pejsci byli trochu zmatení a nechápali, proč s nima místo páníčka běží takové strašidlo :-)

Tentokrát se klubové závody nesly ve znamení týmové spolupráce. Celkovými vítězi se stalo družstvo ČERTŮ, za které soutěžili Story, Ema, Kesča a Bertík. Druzí skončili ANDĚLÉ - Nessi, Agira, Tery a Sheryl a nejmenší ceny si odnesli MIKULÁŠI - Sára, Brisco, Kardif a Amča (že by za to zase měla na svědomí Sára? :-) ) Tentokrát ale nešlo ani tak o ceny, jako o zábavu, příjemnou atmosféru a hlavně výborné cukroví, dorty a perníčky.

Pokud se vám některá jména zdají neznámá, bude to tím, že se závodů účastnily i naše potenciální členky. Jestli jejich agiliťácké nadšené úspěšně přezimuje, na jaře vám je představíme :-)

:: fotky ::

—————

Zpět