25.03.2012 :: Faktor strachu aneb 4 in 1 v Prostějově

25.03.2012 12:57

Letošní první závody pod širým nebem se konaly v Prostějově a pořadatelé si opravdu dali záležet! Čekaly na nás čtyři zkoušky na dvou parkurech. Jeden měla na starost Slávka Podmolová a druhý Petr Noha. Oba stavěli parkury zajímavé, lehce záludné, ale zároveň sympatické. Kromě toho bylo objednáno i nádherné jarní počasí, takže někdo si odvezl věcné ceny a někdo aspoň menší úpal :-)))

Z našeho cvičáku vyrazila poměrně početná výprava a protože všichni závodili v kategorii A2, byli jsme na oběd doma :-) Sára, Ema i Roxi to pojaly spíš jako jarní rozcvičku a medaile solidárně přenechaly jiným :-) Ron sice většinu parkurů doběhl, ale na stupně vítězů to bohužel také nestačilo. Až Agira zachránila naši čest v posledním parkuru, ve kterém čistým během vybojovala krásné druhé místo. (Asi chtěla odčinit tu roztrhanou přepravku ;-))

Dopoledne bylo vskutku velmi "akční", žádné zdlouhavé čekání, byli jsme rádi, že jsme si vůbec stačili mezi jednotlivými běhy trochu vydechnout :-) Děkujeme pořadatelům za príma závody a doufáme, že je nezmohly natolik, aby pro nás podobnou akci neuspořádali znovu ;-)

—————

Zpět